WILLKOMMEN - dobrodošli – WELCOME

Leta 2014 je bilo v Sloveniji ustanovljeno podjetje INCOMO d.o.o., ki se ukvarja z načrtovanjem, proizvodnjo in storitvami v zvezi s projekti na področju umetnosti, arhitekture ter oblikovanja. Razen pisarne in delavnice so na posestvu tudi sobe za goste in prostori za prireditve. Poleg dejavnosti načrtovanja želimo skrbno uporabljati lastne vire iz kmetijske proizvodnje, obstoječe nadalje razvijati in ponujati naše proizvode.

Preko te spletne strani bi želela predstavljati aktivnosti podjetja INCOMO, ponujati izbrane izdelke in s članki seznanjati o posebnostih iz regije.

Namenoma bom pisala prispevke iz bližnjega obmejnega območja, ki bodo tematizirali preselitev v drugo državo in ki bodo opisali srečno okoliščino, kjer lahko doživljam slovenskost, nemškost in madžarskost.

Nekdanjo »Hrvatovo Domačijo«, narejeno v starem hrvaškem stilu gostišča, je bilo za možnosti turistične nastanitve treba najprej predelati, da bi lahko služila novim nalogam. Izdelan je bil novi koncept, ki ga postopoma uresničujemo. Naslednji korak je razširitev obstoječe kuhinje za kulinarične izzive z navodili kuharskih mojstrov in za skupno kuhanje. Pri tem bomo predvsem uporabljali regionalne ter izdelke iz zeliščnega in zelenjavnega vrta.

Redno/neredno bom tukaj poročala o novostih. Kdor želi biti obveščen, ga vabim, da se prijavi na novice.

ewa esterhazy